Recensies

Wat anderen zeggen en ervaren hebben:

“Onze zoon is opgebloeid, en uitgegroeid tot een zelfverzekerd kind. Hoe bijzonder om te zien dat ons kind in een paar keer zoveel stappen heeft kunnen maken en nog gaat maken.”

juni 2018

“Wij zijn onlangs bij Claire terecht gekomen, aangezien onze dochter (15) op sociaal vlak een beetje vastliep. Haar onzekerheid zorgde ervoor dat ze steeds meer moeite kreeg om contacten te maken met leeftijdsgenoten en steeds meer in zichzelf keerde. Schoolresultaten gingen ook hard onderuit, ze deed eigenlijk niet zo veel meer. We hebben huiswerkbegeleiding overwogen, maar wilden liever investeren in het welzijn van onze puber, zodat ze weer in zichzelf zou gaan geloven.
Wij (ouders) hadden eerder zelf al voorgesteld om contact op te nemen met Claire, maar voor onze dochter was het nog een beetje een taboe (echte puber) en zij kon zich niet voorstellen dat iemand haar zou kunnen helpen. Na een paar maanden kwam ze er toch zelf mee en het klikte meteen met Claire. Al vanaf de eerste sessie kwam onze dochter met meer zelfvertrouwen thuis. Heel fijn is dat Claire echte praktijksituaties bespreekt en concrete hulpmiddelen geeft om hiermee om te gaan, helemaal niet zweverig, super tastbaar. Claire kan zich heel goed identificeren met haar doelgroep. Ze heeft onze dochter positieve inzichten in zichzelf gegeven.
Ze is inmiddels 4 sessies bij Claire geweest, verspreid over de afgelopen 3 maanden. De belangrijkste veranderingen die wij zien is dat onze dochter meer zelfvertrouwen heeft gekregen, wat zich onder andere uit in een vrolijker kind, gemotiveerd om haar best voor school te doen, heeft inmiddels zelf twee bijbaantjes geregeld, maakt zich minder zorgen over wat anderen denken en ze durft meer en meer zichzelf te zijn. Het valt niet alleen ons op, maar onze vrienden en familie (waarvan bijna niemand van het coach-traject afweet) geven ook aan dat ze veel opener geworden is en meer uit haar schulp gekropen.
Wij zijn heel blij dat we het traject in zijn gestapt en raden het anderen ook zeker aan.”

augustus 2018

” Wat ik aan de sessies heb gehad is: Ik kon mijn verhaal kwijt zonder dat er meteen over geoordeeld werd. In de volgende sessies heb ik eindelijk eens uitvoerbare en handige handvaten en adviezen gekregen. Hierdoor ben ik echt in gaan zien wie ik ben. Wat ik wil. En is mijn zelfvertrouwen gegroeid.”

oktober 2018