Dit is een veel gestelde vraag de afgelopen weken na mijn ontslag bij het ROC Tilburg in augustus 2018.

Antwoord: “Het gaat fantastisch met me, hoewel ik meer uren in de week maak voelt het alsof ik elke dag vakantie heb. (En dus iets met passie aan het doen ben). Soms heb ik wel wat “onzekere” momenten of het allemaal wel goed gaat komen, maar die duren vaak maar kort. En het hoort bij het ondernemerschap. Daarnaast komen er een hoop dingen op mijn pad, die ik anders volledig voorbij gelopen zou zijn. Het schrijven van projecten en het ontwikkelen van producten gaan niet over een nacht ijs. En is geduld en ontdekken nodig om stappen te maken en te komen tot een goed concept of product.”

Wat doet Ik ZIE Jou Wel eigenlijk allemaal?

  • Er zijn de afgelopen maanden verschillende coachtrajecten geweest, en er komen steeds weer nieuwe klanten bij. Op mijn site zie je al verschillende recensies staan. Hier ben ik oprecht trots op, want ik doe dit vanuit wie ik ben en hoe ik de kinderen en jongeren zie. Erkenning en gehoord worden en ze wegsturen met verschillende handvatten is mijn missie.

 

  • Ook ben ik in samenwerking met verschillende partijen waaronder Mireille Schreuder (www.mireilleschreudercoaching.nl) Ik kan met haar alles delen en vooral volledig mezelf zijn. We kennen elkaar nog niet zo lang, maar we hebben over het geheel dezelfde missie en waarden. Dat maakt ons project waaraan we al maanden bezig zijn zo mooi, uniek en bijzonder. Binnenkort gaan we starten met een pilot voor ons project en zullen we jullie meenemen in alle ontwikkelingen……tot die tijd even afwachten!

 

  • Daarnaast ben ik samen met Charlotte Kin bezig met een ander concept voor jongeren en hun leven. We bekijken de jongeren persoonlijk en in groepen. En nemen ze mee in de wereld van verbinding en contact. Zonder telefoon. Puur en open. Zo ken ik Charlotte ook. Heb je al weleens gekeken naar haar site: througheyes.comof www.charlottekin.nl

 

  • Ook ben ik werkzaam als manager van Hélène Hendriks (Helene Sport). Daar doe ik onder andere een stuk agendabeheer, communicatie en administratie.

 

  • Dan is er natuurlijk ook nog mijn baan bij de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockeybond) waar ik teammanager ben van Nederland onder 16 jaar en het Nederlands herenzaalteam.

 

  • En er zijn verschillende lijnen die uitstaan voor samenwerking. Met onder andere workshops en presentaties en delen van kennis om elkaar sterker en zichtbaarder te maken.

 

Hoe gaat het nu met jou………Fantastisch, de beste keuze ooit!